Jag kan inte logga in på mitt Ubisoft-konto från GamersGate, det kommer upp ett felmeddelande hela tiden

Ibland behöver Ubisoft en speciell inbjudan. Inloggningsproblem på Ubisoft Connect beror ofta på att standardinställningarna för din webbläsare blockeras av kakor från tredje part. Håll ut och tillåt Ubisofts webbplats att ställa in cookies och det kommer inte längre att behandlas som en tredje part. Du kommer nu att kunna logga in på Ubisoft Connect för att sedan aktivera ditt spel.

För att acceptera kakor besök bara Ubisofts officiella webbplats och du kommer automatiskt bli uppmanad att acceptera kakor. Klicka "Ok" och nu är du klar. Erbjuder dem dej inga kakor? Skäms på dem. Kanske nekade du till det vid ett tidigare tillfälle. För att fixa detta behöver du rensa din webbläsarens cache så att Ubisofts hemsida kan fråga dej igen om att acceptera deras kakor.

Ibland är webbläsaren inställd på att blockera alla kakor. Denna guide hjälper dej att lösa det.

Google Chrome

1) Öppna Google Chrome, klicka på menyknappen (tre vertikala prickar) högst upp i högra hörnet av sidan och välj inställningar.
2) Scrolla ner litegrann och klicka på sidinställningar under dataskydd- och säkerhetssektionen.
3) Klicka på "Cookies och annan webbplatsinformation" och se till att varken "Blockera tredjepartscookies" eller "Blockera alla cookies" är valda.
4) Starta om webbläsaren och testa att aktivera spelet igen.

Mozilla Firefox

Följ stegen nedan för att tillåta kakorna i Firefox:

1) Klicka på menyknappen (tre vertikala prickar) högst upp i högra hörnet av sidan och välj inställningar.
2) Välj dataskydd- och säkerhetsfältet. Här ser du dina inställningar för kakor:
- Om Standard väljs blir detta standardinställningen och alla cookies blir aktiverade.
- Om Strikt blir valt, välj antingen Standard eller byt till Anpassad
- Om du har valt anpassad, avmarkera antingen kakor (detta tillåter alla kakor) eller välj inställningen att endast blockera kakor på webbplatser som du anger.

3) Stäng sidan. De eventuella förändringar du gjort sparas automatiskt.
4) Starta om webbläsaren och försök aktivera ditt spel igen.

Opera

För att tillåta kakor i Opera gör följande:

1) Gå till inställningar (Opera-ikonen i översta vänstra hörnet).
2) Klicka på Avancerat i den vänstra navigationslistan och därefter på "Integritet & Säkerhet".
3) Under "Integritet och Säkerhet" klickar du på inställningar webbsida.
4) Klicka på Kakor och webbsajtsdata
5) Välj "Tillåt kakor från tredje part. Detta tillåter kakor utanför privat läge".
6) Starta om webbläsaren och försök aktivera ditt spel igen.